De ce să optați pentru un gard din șipcă metalică?

05 Aprilie 2021

Poate nu v-ați gândit la asta până acum, însă gardurile au un impact imens asupra valorii unei proprietăți. Gardul îndeplinește mai multe funcții. Pe de o parte, delimitează proprietatea personală de proprietatea altei persoane sau de un drum public și, în același timp, oferă siguranța necesară, fie că vorbim de școli, grădinițe, creșe, pensiuni, cartiere private, clădiri de birouri sau alte construcții.

Un gard din șipcă metalică poate îndeplini toate aceste funcții, fiind totodată și un gard atractiv. Un gard robust poate fi construit cu șipcă metalică, disponibilă în diverse modele și culori pe eacoperis.ro

Șipca metalică pentru gard este un material destul de inovator, dar care prezintă deja o serie de caracteristici, în frunte cu frumusețea și durabilitatea. Un gard din șipcă metalică va oferi unei case sau unei clădiri comerciale o eleganță aparte. 

Oțelul zincat este un material deosebit de puternic și durabil și care, în comparație cu lemnul, are o durată de viață mai lungă. De asemenea, vorbim despre un material maleabil și tocmai natura maleabilă îl face perfect pentru proiectarea de garduri și porți pentru diferite construcții și clădiri. 

Șipca metalică mai prezintă și alte caracteristici pe care le vom enumera în rândurile următoare.

  • Durată de viaţă de până la 60 de ani.În mod sigur, gardul va avea o viață mai lungă decât lemnul care se usucă, se deteriorează și putrezește în timp.
  • Întreținere redusă (nu necesită lăcuire sau revopsire)
  • Montaj facil şi rapid
  • Posibilitate de producție la lungimi personalizate
  • Gamă variată de culori
  • Grosimea tablei din care sunt confecţionate şipcile de gard metalice poate varia între 0,40 mm şi 0,6 mm.

În cele din urmă, șipca metalică este ideală pentru realizarea unui gard frumos, sigur, economic, durabil și care oferă intimitate și siguranță.

 


Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un review