Montaj produse

Servicii de montaj la domiciliu

Te bucuri de cumparaturile facute, fara nicio bataie de cap in privinta montajului acestora! Cu eacoperis, beneficiezi de servicii de montaj in baza urmatoarelor conditii si prevederi:

  • Serviciile de montaj sunt servicii contra-cost si pot fi achizitionate fie online, fie direct din magazin.
  • Serviciile de montaj care pot fi achizitionate, sunt disponibile pentru urmatoarele categorii de produse: tigla metalica, sistem de drenaj, ferestre de mansarda.
  • Pastrezi bonul fiscal sau factura produselor achizitionate si factura sau bonul fiscal cu serviciul de montaj achizitionat. Serviciul de montaj se poate face numai pe baza acestei dovezi.
  • In cazul in care ai achizitionat mai multe produse identice, pentru care ai nevoie de montaj, trebuie sa te asiguri ca, pe documentul fiscal eliberat, numarul de produse este egal cu numarul serviciilor de montaj.
  • Nu uita! In serviciul de montaj nu sunt incluse lucrarile ulterioare (zugravire, zidarie sau modificari ale retelelor de utiliati: electricitate, apa, cablu TV). Lucrarile suplimentare solicitate in momentul montajului, se vor achita separat firmei de instalare, iar acestea nu fac obiectul responsabilitatii firmei SC NED ROOF SRL.
  • Pentru cei aflati in afara localitatii in care s-a facut achizitia serviciului de montaj, se va percepe un cost de deplasare de 2,5 lei/ km TVA inclus, care va fi achitat separat, direct firmei de montaj.
  • Pentru ca stim cat de important este timpul tau, am creat un sistem rapid prin intermediul caruia te poti programa:
  1. Pe loc in magazinul nostru.
  2. Ai achizitionat serviciul de montaj online, este suficient sa inregistrezi ticket de montaj in sectiunea Contact pentru Departamentul Montaj.

Informare COVID-19

Pentru a preveni Coronavirus, achitati cu Card sau Ordin Plata! Folosirea banilor cash prezinta riscuri de contaminare ! Anumiti curieri deja NU mai incaseaza cash !