Poti comanda telefonic intre orele 09:00-16:30 L-V

Transport Gratuit la comenzi de peste 1000RON.

Posibilitatea de plata in rate.

Vezi ce spun clientii nostri.

Regulament oficial de participare la „Promotia estivala BILKA”

5% DISCOUNT LA TIGLA METALICA BILKA

1. Organizatorul

Campania aferenta sezonului estival, denumita in continuare Campanie, este organizata de catre :

SC NED ROOF SRL, cu sediul social in Tulcea, Str. Viticulturii, Nr. 25F, inregistrata la Registrul Comertului sub nr J36/165/2011, CUI RO28340622, numita in continuare „Organizator”.

Regulamentul Oficial al Campaniei este disponibil pe perioada desfasurarii pe site-ul https://www.eacoperis.ro/regulament-promotie

Organizatorul își rezervă dreptul de a schimba Regulamentul Oficial, iar modificările vor intra în vigoare după un anunț public făcut anterior pe site-ul www.eacoperis.ro.

2. Durata de desfasurare

Campania se desfasoara in perioada 1 Aprilie – 30 Aprilie 2023.

3. Dreptul de participare

La Campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica de pe teritoriul Romaniei care achizitioneaza produsele Organizatorului in termenele specificate in acest Regulament.

4. Scopuri

Scopul principal al Campaniei îl reprezinta sustinerea sectorului de constructii si a beneficiarilor finali prin oferirea unor discounturi suplimentare in plin sezon de lucrari. Scopul secundar al Campaniei il reprezintă intarirea retelei de distributie NED ROOF  (montatori,constructori) prin apropierea acestora de clientii finali si cresterea recunoasterii de brand la nivel national, prin promovarea calitatii produselor Producatorului Bilka  pe diferite canale media ( online si offline ) .

5. Produsele participante

La campanie participa produsele Bilka din gama Tigla metalica  (Clasic , Balcanic , Gotic , Iberic si Romanic ) in limita stocurilor disponibile.

6. Mecanismul de derulare

Organizatorul ofera beneficiarilor , participanti in Campanie, discount-uri suplimentare la achizitia produselor BILKA – discount-uri aplicate la „Listele de preturi” aflate in vigoare la punctul de vanzare  , dupa cum urmeaza:

5% DISCOUNT la TIGLA METALICA BILKA

SC NED ROOF SRL | Romania

Sediu social: Str. Viticulturii, Nr.25F, Tulcea, jud. Tulcea

Punct de lucru : Str. Viticulturii, Nr.25F, Tulcea, jud. Tulcea

Tel: (+40) 732301515; E-mail: nedroof@gmail.com; Web: www.eacoperis.ro

Date de inregistrare: J36/165/2011; RO28340622

7. Punctele de vanzare

Pentru a beneficia de oferta aferenta Campaniei , clienții pot achizitiona  prin intermediului site-ului  www.eacoperis.ro .

Clienti pot contacta Organizatorul la numarul de telefon 0732301515 , pentru comenzi telefonice si pentru informatii suplimentare .

8. Etapele de parcurs

▪ Clientul final se adreseaza catre Organizator cu solicitarea de achizitie a sistemului de acoperis in

baza actualei Campanii;

▪ Ultima zi de comanda in baza promotiei este 30 Aprilie 2023;

▪ Promotia este valabila in limita stocurilor disponibile,  pentru tigla metalica Bilka .

9. Confidentialitatea si Protectia datelor

Prin participarea in Campanie, participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora, participarea implicand obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.

Pentru informatii aditionale cu privire la Regulamentul Oficial, puteti trimite intrebarile dvs. la adresa de email: nedroof@gmail.com.

Organizatorul se obliga ca datele cu privire la participantii la campanie sa nu fie facute publice si nici difuzate catre terti.

10. Incetarea Campaniei

Campania inceteaza la data stabilita la punctul 2 sau poate fi intrerupta in caz de forta majora ori in cazul unei decizii unilaterale luate de catre Organizator, anuntata in prealabil pe site-ul www.eacoperis.ro .

11. Forta majora

Pentru scopul acestui Regulament, forta majora inseamna orice eveniment care nu poate fi prevazut,controlat sau remediat de catre Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de vointa sa si a carui aparitie il pune pe acesta din urma in imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile asumate prin Regulament.

12. Litigii

Eventualele litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs se vor solutiona pe cale amiabila, iar in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate in instantele judecatoresti romane competente din municipiul Tulcea.

1.04.2023

SC NED ROOF SRL