Poti comanda telefonic intre orele 09:00-16:30 L-V

Transport Gratuit la comenzi de peste 1000RON.

Posibilitatea de plata in rate.

Vezi ce spun clientii nostri.

Puteti alege dintre urmatoarele modalitati de plata:

  • Plata la livrare
  • Plata online cu cardul VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro)


Plata la livrare
Programul de livrare al comenzilor este de luni pana vineri. Comenzile se livreaza intre orele 09:00 - 17:00. Plata cu numerar se face in lei, integral, catre reprezentantul curierului, in momentul livrarii produsului sau produsele comandate. In cazul in care nu veti putea prelua comanda la momentul livrarii, puteti ridica aceasta comanda in termen de 7 zile din sediul curierului.

Plata online cu cardul
Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro).

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cusemnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Dupa finalizarea comenzii veti primi confirmare pe pagina procesatroului de carduri bancare, precum si un email de confirmare cu detaliile tranzactiei.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru platile efectuate cu cardurile de debit sau de credit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro) este folosit sistemul '3-D Secure' elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, eacoperis.ro foloseste platforma securizata MobilPay in parteneriat cu Garanti Bank.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele MobilPay. eacoperis.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.