Poti comanda telefonic intre orele 09:00-16:30 L-V

Transport Gratuit la comenzi de peste 1000RON.

Posibilitatea de plata in rate.

Vezi ce spun clientii nostri.

Newsletter-ul "EACOPERIS.RO" (denumit in continuare NEWSLETTER) este un serviciu gratuit furnizat de catre NED ROOF SRL, cu sediul social in Tulcea, Str.Viticulturii, Nr. 25F, nr. de tel. 0371.091238, adresa de e-mail: office@eacoperis.ro. (denumit in continuare FURNIZOR) clientilor si vizitatorilor site-ului (denumiti in continuare ABONATI) www.eacoperis.ro (denumit in continuare SITE), caruia i se aplica urmatorii termeni si conditii:

Newsletter-ul reprezinta un mesaj electronic (e-mail) trimis in mod periodic de catre furnizor, utilizatorilor abonati, care isi dau acordul in mod expres si neechivoc, cu privire la termenii si conditiile expuse in prezentul regulament. Orice utilizator se poate abona la newsletter complet gratuit. Abonarea la newsletter se face prin completarea formularului de newsletter. Odata abonat, utilizatorul isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la toate prevederile acestor termeni si conditii.

Termenii si Conditiile sunt stocate de catre NED ROOF SRL si sunt accesibile pe Site, in limba romana. Termenii si conditiile serviciului de newsletter pot fi schimbati in orice moment, prin actualizarea lor pe site-ul www.eacoperis.ro.

Administratorul isi rezerva dreptul de a bloca accesul utilizatorilor care incalca regulamentul de utilizare sau legislatia in vigoare.

ABONAREA LA NEWSLETTER

Pentru a beneficia de acest serviciu gratuit este necesar sa va abonati la newsletter. Pentru abonare la newsletter trebuie sa furnizati datele personale cerute in formularul de abonare. Datele personale necesare sunt: nume, prenume si adresa de e-mail . Furnizorul poate cere si alte date suplimentare, sub conditia ca utilizatorul sa-si dea acordul in mod expres si neechivoc si cu privire la acestea. Datele introduse in formular trebuie sa fie reale. Nu este permisa introducerea datelor false precum si introducerea de date care nu va apartin. Furnizorul isi rezerva dreptul de a refuza fara o notificare in prealabil abonarea la newsletter daca se observa ca datele introduse in formular nu sunt reale sau nu va apartin.

CONDITII DE UTILIZARE

Utilizatorul trebuie sa se asigure ca newsletter-ele trimise de catre Furnizor ajung la destinatie (sunt livrate in Inbox). In cazul in care e-mailurile trimise de catre furnizor ajung in dosarul (folder-ul) de Spam / Junk / Bulk / Trash (automat) sau sunt marcate ca fiind Spam de catre softul folosit (clientul de e-mail), utilizatorul trebuie sa apese pe Not Spam / Not Junk.
Ulterior abonarii la Newsletter nu este permisa raportarea ca SPAM / Abuz a vreunui newsletter trimis de furnizor. Furnizorul respecta dreptul la intimitate al utilizatorului, iar in cazul in care utilizatorul nu doreste sa mai primeasca newsletter-ele trimise de furnizor, este suficient sa se dezaboneze. Dezabonarea este are loc imediat, iar utilizatorul nu va mai primi newslettere ulterioare decat daca se reaboneaza.

DATE CU CARACTER PERSONAL

Completand formularul de abonare la newsletter, ca abonat, va dati acordul in mod expres ca datele cu caracter personal (nume, prenume, adresa, e-mail) sa fie prelucrate de NED ROOF SRL. Prelucrarea va avea ca scop stocarea datelor in baza de date, procesarea acestora in scopuri statistice, realizarea de analize si cercetari de piata, transmiterea de comunicari cu scop comercial prin telefon, posta sau posta electronica, precum si trimiterea de oferte si materiale publicitare. Abonatii sunt, de asemenea, de acord ca datele de mai sus sa fie dezvaluite, pentru aceleasi scopuri, si partenerilor contractuali ai NED ROOF SRL din Romania). Prezentul acord este valabil pe o perioada nelimitata, pana la eventuala sa revocare.
In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, NED ROOF SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale ale persoanelor vizate. Abonatii au, conform Legii 677/2001, urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie si dreptul de a se adresa justitiei.

· Nu vom folosi niciodata datele dumneavoastra personale in mod necorespunzator.

· Datele dumneavoastra personale si de contact nu vor fi niciodata transmise tertilor decat conform prevederilor legale.

· Datele dumneavoastra personale si de contact pot fi dezvaluite tertilor daca consimtiti acest lucru.

· Cand doriti, va puteti dezabona foarte simplu si rapid de la oricare dintre e-mailurile noastre printr-un singur click.

RESPONSABILITATE

Furnizorul nu ofera nicio garantie ca serviciul va functiona fara intreruperi sau fara erori, ca defectiunile vor fi remediate sau ca materialele furnizate prin e-mail sunt corecte, exacte si/sau de incredere. Totodata furnizorul nu garanteaza ca probleme de securitate sau erorile umane si/sau ale softului pot fi preintampinate in totalitate.

Furnizorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun fel de daune, pierderi sau neplaceri cauzate de folosirea serviciului. Raspunderea folosirii serviciului revine in totalitate utilizatorului.
Fiecare newsletter trimis de catre furnizor va contine instructiuni clare de dezabonare imediata.

INCETAREA FURNIZARII SERVICIULUI

Oricare dintre parti are dreptul de a inceta furnizarea, respectiv accesul la serviciul de newsletter, oricand, fara invocarea vreunui motiv si fara notificare prealabila.
NED ROOF SRL isi rezerva dreptul de a inceta imediat furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat conditiile mentionate mai sus.

LEGEA APLICABILA. REZOLVAREA LITIGIILOR

Acesti Termeni si Conditii Generale sunt guvernati de legea romana. Orice neintelegere in legatura cu executarea acestor Termeni si Conditii Generale va fi rezolvata pe cale amiabila. Daca o astfel de rezolvare nu este posibila, litigiul va fi inaintat spre solutionare instantelor judecatoresti competente din localitatea in care NED ROOF SRL este inregistrata.

DATE DE CONTACT

Pentru orice intrebare privind serviciul furnizat ne puteti contacta pe adresa de mail: office@eacoperis.ro

CLAUZE FINALE

Termenii si conditiile pot fi modificate ulterior, la orice data, de catre NED ROOF SRL, fara a fi necesara o notificare prealabila. Atunci cand se opereaza aceste modificari, NED ROOF SRL va pune la dispozitie o noua versiune a Termenilor si Conditiilor Generale pe Site. Utilizatorul este obligat sa verifice periodic acesti termeni si conditii, iar in cazul in care nu mai este de acord, trebuie sa nu mai foloseasca serviciul de Newsletter.