Poti comanda telefonic intre orele 09:00-16:30 L-V

Transport Gratuit la comenzi de peste 1000RON.

Posibilitatea de plata in rate.

Vezi ce spun clientii nostri.

Nou! Sistem pluvial otel dublu vopsit Mat

Sistemul pluvial numit şi sistem de evacuare controlată a apei pluviale de pe acoperiş sau sistem de colectare şi scurgere a apelor pluviale, aşa cum ȋi spune şi numele, are rolul de a prelua apa de pe acoperiş şi a o direcționa către sistemul de canalizare.

Avantajele utilizării sistemului pluvial Mat

Estetica si design

  • Asigura compatibilitate coloristica si de finisaj (pentru finisajul Mat) intre învelitoare, sistemul pluvial si gard , contribuind astfel la un aspect impecabil.

Garanție extinsa

  • Calitatea produsului se va regăsi in timp ,mai ales prin garanția oferita, de 30 ani pentru caracteristicile de coroziune si 20 ani pentru culoare

Rezistentă la condițiile atmosferice

  • Cele 5 straturi de protecție, stratul de zinc de 275 g/m2 si cei 40 µm  de vopsea, conlucrează împotriva acțiunii factorilor atmosferici.

Prietenos cu mediul

  • In procesul de producție, prin Bio-based Technology, o parte substanțiala din uleiul fosil tradițional, utilizat in procesul de acoperire a materiei prime, este înlocuita cu ulei de rapița suedez , creând astfel un mediu mai sănătos .

Soluție inovativa

  • Procesul de înalta calitate de tratare a ambelor suprafețe ale produsului asigura rezistenta culorii împotriva acțiunilor nocive ale factorilor atmosferici si își păstreze parametrii, indiferent de condițiile mediului înconjurător.

Utilizare multipla 

  •  Se utilizează pentru producția sistemului pluvial, a tablei fățuite si a șipcilor de gard.