Noua fereastra de mansarda VELUX GGLS 3 in 1

13 Aprilie 2021

Crează-ți o vedere panoramică impresionantă cu noua fereastră de mansardă VELUX 3 în 1, ce îți va aduce și mai multă lumină naturală în viața ta. Ce ar putea fi mai bun decât confortul clasic al unei ferestre de mansardă VELUX? Fereastra de mansardă VELUX 3 în 1 are profiluri de cadru foarte subțiri dar în același timp puternice ce îți permite să te bucuri de mai multă lumină și o vedere panoramică mai generoasă.

Beneficii:

  • Lemn de pin vopsit alb
  • Crește cantitatea de lumină naturală  - Designul ferestrei de mansardă VELUX 3 în 1 te invită într-o abundență de lumină. 
  • Vedere panoramică - Bucură-te de o vedere extinsă către exterior cu profile de cadru extra subțiri.
  • Raport calitate preț - Obține trei ferestre la același preț ca și pentru o combinație standard de două ferestre.


Potrivit pentru acoperișuri cu înclinație între 15° și 90°.  Pentru implementarea acestei soluții în proiectele de renovare asigură-te că vei avea aprobarea proiectantului.

Ferestrele de mansardă VELUX GGLS 3 în 1 au fost proiectate cu grijă pentru a maximiza cantitatea de lumină naturală ce intră într-o locuință. Profilurile extra-subțiri îți oferă cu 23%* mai multă lumină naturală pentru un aspect îmbunătățit, o cameră mai luminoasă și senzația de spațiu mai mare.

*comparativ cu 3 ferestre individuale de mansardă de aceeași dimensiune.Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un review