Poti comanda telefonic intre orele 09:00-16:30 L-V

Transport Gratuit la comenzi de peste 1000RON.

Posibilitatea de plata in rate.

Vezi ce spun clientii nostri.

Noul model Bilka Britanic !

Tigla BRITANIC este profilata din otel de grosime intre 0,45 si 0,60 mm, zincat (Z225-Z275), acoperit cu un strat de vopsea in varianta lucioasa si mata.

Tigla metalica Britanic poate fi livrata cu lungimi cuprinse intre 500 mm si 4500 mm.

In ceea ce priveste variantele de productie, modelul Britanic este realizat in varianta profilata, avand inaltimea cutei de 25 mm, respectiv o inaltime totala de 40 mm.

Este un model de tigla ce se remarca printr-un design modern, minimalist si simplu ce inglobeaza o tehnologie care se masoara in decenii.

Sistemul de imbinare permite suprapunerea modulelor de tigla in ambele laterale, facilitand astfel considerabil procesul de montaj si diminuand totodata costurile aferente.

Rolul unui acoperis este, fara doar si poate, acela de a proteja locuinta pe care o acopera. Insa de cele mai multe ori atunci cand vine vorba despre aceasta protectie sensul sau se reduce cel mai adesea la acela de a iozola interiorul cladirii pe care o deserveste de fenomenele meteo dezagreabile si de potentialele efecte nocive ale acestora. Acestea sunt functiile care definesc in mod uzual protectia pe care trebuie sa o confere un acoperis si tot ele sunt si cel mai adesea luate in calcul atunci cand se alege tipul de acoperis optim pentru o anumita cladire. 

Tiglele metalice se bucura de o popularitate in crestere de foarte multa vreme datorita, in primul rand, sistemului practic si facil de instalare, dar si durabilitatii si rezistentei pe care o confera acoperisului. Si, la fel, si tigla metalica de tip Britanic care se numara din ce in ce mai des printre materialel agreate de cei mai multi constructori. Profilata din otel de grosime intre 0,45 mm si 0,60 mm, tigla metalica de tip Britanic beneficiaza si ea de toate avantajele tehnologiei multistrat care protejeza deopotriva otelul din compozitie impotriva coroziunii prelungind viata acoperisului, dar si casa de amenintarile vremii. Zincate pe ambele fete si protejata de un strat de PVC la exterior, aceasta face fata cu brio tuturor provocarilor meteorologice si, totodata, trecerii timpului.

Durata de viata a unui acoperis realizat din tigla metalica este estimata la aproximativ 60 de ani, iar acest lucru se datoreaza in special acestor straturi multiple care, impreuna, creaza conditiile de protectie optime deopotriva pentru tigla in sine, dar si pentru locuinta careia ii asigura o izolare perfecta.