Noul profil NOVATIK WOOD

21 Martie 2018
novatik wood

Novatik Wood - Performanță îndelungată Frumusețea naturală a acoperișului din șindrilă este recreată cu noul profil Novatik Wood, păstrând toate avantajele unui acoperiș metalic (rezistență sporită la coroziune, acoperiș solid și durabil și greutate redusă). Spre deosebire de șindrilele tradiționale din lemn, care trebuie întreținute sau înlocuite, șindrilele metalice Novatik Wood nu vor avea nevoie de intervenții ulterioare. Șindrila metalică Novatik Wood este realizată din oțel, protejat de un strat de ZnMg 120 g/mp și acoperire Colofer® Mat rugos – 35 microni, cu protecție de lack polyester pe fața inferioară a țiglei de 10 microni.

Fiecare modul Novatik Wood este realizat printr-o tehnologie modernă de presare a oțelului, obținând o șindrilă metalică cu nervuri pronunțate, ce imprimă aspectul de neconfundat al șindrilei de lemn. Fixarea modulelor se face prin cuie sau șuruburi, în planul acoperișului, cu o densitate de minim 8 bucăți/mp.

Avantaje:

novatik wood

  • Aspect natural de șindrilă
  • Finisaj impecabil
  • Montaj rapid și sigur
  • Sistem durabil și ușor
  • Întreținere redusă
  • Reciclabil 100%
  • Modelul este simetric și permite suprapunerea modulelor în ambele sensuri (de la stânga la dreapta sau de la dreapta la stânga)
  • Rezistență la impact, la viteze mari ale vântului, la incendiu, la daunele provocate de furtuni și la încărcările cu zăpadă


Garanția Novatik Wood

Protecția oferită de acoperirea de ZnMg asigură un înalt grad de rezistență la coroziune și performanțe superioare față de oțelul galvanizat în diferite climate de exploatare. În condițiile unui montaj corect, oferim 15 ani garanție estetică și 25 de ani garanție tehnică.

Sistemul Novatik Wood vine cu o gamă completă de accesorii: coamă rotundă, dolie, pazie, șorț streașină, șorț picurător, element racord, coș aerisire și ventilare, parazăpezi și sfârtecătoare de zăpadă. Utilizarea corectă a accesoriilor asigură o ventilare și o etanșeitate perfectă și completează aspectul estetic al acoperișului.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu