Sipca metalica pentru gard Novatik

10 Noi 2020

Designul minimalist al șipcilor Novatik METAL îmbinat cu rezistența sporită a oțelului conferă durabilitate și protecție împotriva condițiilor meteo extreme..

Șipcile metalice Novatik METAL reprezintă soluția eficientă cu performanțe îndelungate pentru realizarea gardurilor metalice, necesitând un nivel redus de întreținere față de șipcile clasice din lemn. Designul minimalist al șipcilor Novatik METAL îmbinat cu rezistența sporită a oțelului conferă durabilitate și protecție împotriva condițiilor meteo extreme. Șipcile Novatik METAL sunt produse din oțel cu protecție de Zn 275 grame și acoperire Colofer® (35 microni) pe ambele fețe. Lățime utilă: 110 mm | Lungimi disponibile: 1.20 ml, 1.50 ml, 1.70 ml | Grosime: 0.6 mm | Necesar / ml de gard: 8-9 bucăți | GARANȚIE: 15 ani.
Șipca metalică Novatik NATURA cu acoperire de rocă vulcanică a fost creată pentru a oferi o soluție unică și originală celor care își doresc o alternativă interesantă și durabilă pentru realizarea gardurilor metalice.  

Este prima șipcă metalică pentru gard produsă din oțel cu acoperire de rocă vulcanică din Europa.Fiecare profil de șipcă metalică Novatik NATURA este finisat cu rocă bazaltică, acoperită cu un strat ceramic, ce trece printr-un proces de stabilizare a culorii la temperaturi de peste 900 grade Celsius, rezultând o sipcă metalică a cărei culoare este durabilă și puternic rezistentă la ultraviolete.


Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu