Solutii pentru renovari

11 Septembrie 2017


Renovarea unei cladiri poate fi necesara, indiferent ca ne dorim sau nu acest lucru. Motivele care pot implica renovarea sunt numeroase iar dintre acestea putem enumera atat probleme functionale cat si altele de ordin tehnic. Poti renova orice cladire, indiferent daca vorbim de acoperis sau pereti. Pentru pereti iti oferim printre altele sistemele de constructii din profile zincate formate la rece iar pentru acoperis o gama larga de materiale de invelitoare in diverse forme si culori pentru ca acesta sa se integreze perfect in ambient si sa respecte arhitectura constructiei tale.

  • Acoperisul din tigle metalice – Lasa o impresie de durata !

Acoperisul din tigle metalice este durabil si elegant, conferind un aspect excelent constructiilor moderne dar in acelasi timp este materialul ideal pentru renovarea constructiilor vechi. Poti alege un acoperis intr-o culoare clasica sau poti alege dintr-o mare varietate de nuante moderne. Oricare ar fi alegerea ta in ceea ce priveste culoarea, tipul de acoperire al suprafetei sau profilul tiglei metalice, poti fi sigur ca acoperisul va fi deopotriva estetic si rezistent, pregatit sa faca fata trecerii timpului. Pe langa tiglele metalice, iti punem la dispozitie o gama completa de accesorii: elemente de tinichigerie, elemente de ventilatie, profile de etansare, folie anticondens, suruburi pentru fixare, accesorii pentru siguranta acoperisului - toate pentru un sistem complet si avand aceleasi caracteristici de o calitate deosebita. Sistemul de jgheaburi si burlane, un sistem cu adevarat complet si eficient, intregeste armonios ansamblul, iar in final poti fi convins ca vei avea un acoperis elegant, simplu de montat si perfect functional indiferent de vremea de afara.

  • Sisteme de invelitori pentru constructii industriale

In cazul halelor industriale, gama de table cutate vine in intampinarea oricarei nevoi constructive indiferent de cerintele de ordin functional, al durabilitatii sau al aspectului. Tabla cutata se dovedeste a fi materialul de constructie economic si cu cea mai flexibila aplicabilitate din domeniu fiind potrivita atat pentru renovari cat si pentru constructii noi. In functie de inaltimea profilului, de grosimea materialului si de incarcarile asupra acoperisului, tabla cutata se poate monta pe deschideri foarte mari. Alaturi de profilele usoare si de gama completa de accesorii, tabla cutata vine sa alcatuiasca un sistem complet, care garanteaza calitatea si functionalitatea lucrarii.

Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu