Poti comanda telefonic intre orele 09:00-16:30 L-V

Transport Gratuit la comenzi de peste 1000RON.

Posibilitatea de plata in rate.

Vezi ce spun clientii nostri.

Livrare comenzi

Modalitatea si conditiile de livrare difera in functie de valoarea totala a comenzii, de locatia unde se face livrarea si greutatea coletului.

In general, comenzile plasate si confirmate in intervalul luni - vineri pana in ora 17:00, sunt livrate in termen de 24 - 48 de ore de la confirmarea comenzii. Comenzile plasate vinerea dupa ora 16:00, sambata si duminica, se vor livra marti - miercuri. Exceptiile privind termenul de livrare sunt comunicate clientilor prin telefon sau e-mail de catre responsabilul de vanzari. Comenzile pot fi livrate doar pe teritoriul Romaniei.

Confirmarea acceptarii costurilor de livrare se face de catre client si reprezentatul de vanzari eacoperis, prin e-mail sau/si telefonic, indiferent de valoarea comenzii.

Livrarea comenzilor

  • modalitate de plata: prin virament bancar - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 lei, in limita a 40 kg. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 1000 lei se percepe taxa de transport in functie de greutatea coletului.
  • modalitate de plata: prin plata online cu cardul - GRATUIT pentru comenzile mai mari de 1000 lei, in limita a 40 kg. Pentru comenzile cu o valoare mai mica de 1000 lei se percepe taxa de transport in functie de greutatea coletului.

Termenul de livrare este de 1-4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii si a platii.