VELUX si noile lor produse

21 Martie 2018

Incepand cu anul 2018 si mai exact din luna Martie, in noul catalog VELUX, au aparut produse noi, inovatoare, care au rolul de a oferi un grad sporit de confort in mansarda dumneavoastra.

Astfel, cele mai importante produse ale acestui an sunt :

  • Fereastra de mansarda VELUX GLU 0061B


Fereastra VELUX GLU 0061B este realizata din lemn tratat termic, invelit in poliuretan alb, procedeu ce ii confera o rezistenta deosebita in timp. Manerul instalat la partea inferioara permite operarea ferestrei chiar si atunci cand aceasta este instalata la o inaltime mai mare. Manerul elegant din zinc are doua pozitii de ventilare si ofera posibilitatea aerisirii incaperii cu fereastra inchisa.

Modelul VELUX GLU 0061B este disponibil in 5 variante de dimensiune : 66×118, 78×98, 78×118, 78×140 si 94×140 .

  • Fereastra de mansarda pentru acces pe terasa VELUX GEL/VEA

Acest ansamblu de ferestre VELUX se deschide complet pentru a-ti permite accesul fizic pe o terasa existenta. Astfel beneficiezi la maxim de spatiul tau de la mansarda, fara a compromite dimensiunea spatiului de locuit. Aceasta solutie uimitoare ofera acces direct la exterior intr-un stil unic.

Ferestrele GEL ( fereastra instalata in planul acoperisului ), si fereastra VEA ( fereastra verticala ce permite accesul in terasa ), sunt echipate cu geam model 65.

  • Lucarna VELUX Dormer
In comparatie cu o lucarna traditionala, la aceeasi suprafata

vitrata, lucarna VELUX Dormer furnizeaza de 2,5 ori mai multa lumina

naturala.

Sistemul etans de rame permite instalarea oricarui model de fereastra VELUX. In cazul in care doriti puteti realiza combinatii intre diferite modele de ferestre VELUX .

Lucarna VELUX poate fi instalata la acoperisuri cu panta cuprinsa intre 35 si 70 grade.
Comentarii

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu